Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Vier de winter in Brabant!

Volgens sommigen het mooiste seizoen: de winter! Frisse wandelingen maken, sneeuwballengevechten en sneeuwpoppen maken en vervolgens binnen opwarmen met warme chocolademelk. Of om het helemaal af te maken: warme chocolademelk met slagroom bij het haardvuur.

In Brabant is er genoeg te beleven in de winter. Denk maar aan de bekende Winter Efteling! Ook worden er in diverse plaatsen gezellige winter- en kerstmarkten gehouden. Vergeet ook de schaatsbanen niet! Hou je niet van kou? Dan kun je altijd lekker opwarmen in het zwembad!

De winter is natuurlijk ook het seizoen om te genieten met familie, vrienden en andere dierbaren. Gezellig met zijn allen Sinterklaas vieren, bijeenkomen met Kerst en samen proosten op het nieuwe jaar. Wat is er dan heerlijker om met zijn allen te verblijven op een gezellig vakantiepark? Met het gezin samen in een bungalow de feestdagen vieren?

Bij De Katjeskelder in Brabant zijn er nu weer goede winteraanbiedingen en kun je ook een bungalow in dekerstvakantie boeken.

Wat zijn jouw plannen deze winter?

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline