Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Breda Winterland

Brabant is de hotspot van Nederland tijdens de kerstvakantie. Breda is dit jaar een extra geschikte keuze voor je laatste kerstinkopen of een gezellige kerst-lunch. De haven van Breda is omgetoverd in een heuse ‘Winter Harbour’. Waar kinderen verschillende spelletjes kunnen spelen, terrasjes er kei gezellig uitzien en op het water een complete schaatsbaan is aangelegd.

Loop je via het park naar de stad? Dan kom je door het ‘Winter Parc’. Je kunt aanbellen bij het huis van de kerstman, een rondje maken op de nostalgische kermis en een complete wintermarkt. Het park heeft een groot aantal food- en non-food-chaletjes waar je een lekker hapje kunt eten of kunt geniet van een glaasje Glühwein. Als je geluk hebt kun je ook de echte Coca-Cola wintertruck van televisie in het park bewonderen.

Vervolgens kun je doorlopen naar het Kasteelplein, ook wel ‘Winter Palace’, waar verschillende kindershows en muziekshows dagelijks de show stelen. Voor de volwassenen is er ook een ware bierproeverij op het plein te vinden. Nog even doorlopen naar de Havermarkt (Winter Roetsj) om met een roetsj-band de roetsj-baan af te glijden en je dag in Breda Winterland is bijna compleet!

Serious request 2016

Met je Glühwein nog in de hand kun je de compleet versierde Grote Markt oplopen. Waar je de muziek zal horen van het Glazen Huis van Serious Request! Domien en Frank zitten tot kerstavond opgesloten in het huis waar ze 24 uur per dag leuke plaatjes draaien en verzoekjes aannemen. Dit jaar zamelen ze geld in om behandeling en voorkoming van kindersterfte door longontsteking te steunen. Ook een plaat aanvragen? Doneer minimaal 10 euro en je kan jouw aanvraag sturen. Direct een envelop in de brievenbus van het Glazen Huis steken kan uiteraard ook! Maar ook zonder een donatie te maken is het één groot feest op de Grote Markt in Breda.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline