Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Naar Brabant met je hond

Voor je op vakantie gaat met je hond is het heel belangrijk om eerst te controleren of de gekozen bestemming honden accepteert in alle seizoenen. Campings en Hotels hebben vaak strenge regels met betrekking tot het meenemen van honden. In Brabant zijn er veel campings en vakantieparken waar je wel terecht kunt met je hond, zolang deze aangelijnd blijft. Ook handig voor vertrek is de verplichte inenting tegen hondsdolheid, een identificatie chip en een dierenpaspoort. Mocht je hond verloren raken kan hij of zij zo makkelijk bij je terug gebracht worden.

In Brabant zijn veel leuke meren en bossen om te wandelen, ook met een hond kan dit een leuk uitstapje zijn. In sommige parken zijn honden alleen toegestaan in het laagseizoen of moeten de honden aangelijnd zijn in het hoogseizoen. Het is belangrijk om dat te checken voor vertrek, want het is leuk om je hond los te laten lopen in het bos. Heb je een bos gevonden waar je hond vrij mag rond rennen? Neem voor de zekerheid wel een riem mee! Sommige honden kunnen het niet met elkaar vinden of zijn sneller geïntimideerd door andere honden.

Ga je een dagje winkelen in Brabant? Hou er dan rekening mee dat de meeste winkels een honden-verbod hanteren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er iemand bij je hond kan blijven terwijl jij winkelt. Je laat natuurlijk niet voor lange periode je hond bij de deur wachten! Na het winkelen een hapje eten kan gelukkig op veel plaatsen. Vooral in de zomer gaat dit gemakkelijk, honden zijn vaak welkom op het terras van de meeste café ’s en restaurants. In de winter is het handig om even te bellen, het is begrijpelijk dat honden niet welkom zijn in alle restaurants.

In de zomer een weekendje naar één van de Brabantse meren? Neem voldoende water mee, niet alleen voor jezelf maar ook voor je trouwe viervoeter. Zorg dat er voldoende mogelijkheden zijn voor je hond om even in de schaduw af te koelen. Wij wensen je een fijne vakantie met de hond!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline