Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Venlo

Op steenworp afstand van de grens met Duitsland en maar nét over de grens van Brabant: het altijd gezellige Venlo!

Met de auto of met de trein, op zo’n drie kwartier reistijd vanaf Eindhoven sta je in Venlo. En wat daar te beleven valt? Veel!

Venlo heeft een gezellig centrum en is heel groen dankzij de ligging vlak aan de Maas. De stad heeft een jachthaven en heel veel mooie natuur en gezellige parken om te recreëren. Door de ligging vlakbij de Duitse grens krijgt de stad ook heel veel toeristen uit Duitsland. Dankzij de wekelijkse koopzondag en de zaterdagmarkt is er altijd voldoende aanbod om te winkelen.

Dat het ook culinair genieten is in Venlo, bewijzen de vele foodfestivals. Zo vindt van 16 tot en met 18 juni 2017 alweer de achtste editie plaats van het culinaire evenement Lekker Venlo. De vrijdagavond is speciaal voor ondernemers, de zaterdag en zondag van dit weekend is het festival voor iedereen te bezoeken.

Komend Pinksterweekend, zaterdag 3 en zondag 4 juni vindt bovendien foodfestival SPIJS! plaats. Food en entertainment staan centraal tijdens dit gezellige, ongedwongen festival. Op het terrein is zelfs een speciaal gedeelte ingedeeld voor kinderen, wat het festival voor iedereeen bijzonder geschikt maakt! Picknick festival Venlo

Liefhebber van picknicken? Dan is het Nolenspark op 25 juni de plaats waar je moet zijn! Hier vindt A day in the Park plaats, het grootste gratis picknickfestival van Venlo en omstreken! Entertainment is er die dag in de vorm van optredens van beginnend regionaal talent.

Bekijk alle (culinaire en andere) evenementen op de website Venloverwekomt.nl

Wil je Venlo beleven, dan snappen wij het wanneer je daar wat langer de tijd voor kunt nemen. Op camping Venlo kun je prima overnachten voor een ontspannen vakantie nabij alle leuke evenementen! Ook zijn er in de buurt nog talloze hotels, b&b’s en vakantiehuizen en –parken te vinden.

Featured: 

Unfeatured

Tags: 

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline