Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Bezienswaardigheden in Brabant

Geniet van een heerlijke vakantie in Brabant. Brabant ligt vlakbij de grens met België en staat bekend om het Bourgondische en gezellige leven. Wanneer u op vakantie gaat naar Brabant bent u op de juiste plaats voor mooie bezienswaardigheden. Er zijn vele fiets- en wandelroutes waar actievelingen onder ons zich helemaal uit kunnen leven. Ook bestaat Brabant voor een groot gedeelte uit historische gebouwen en authentieke winkeltjes. Brabant biedt voor ieder wat wils, zowel voor jong en oud.

Eén van de meest bezochte parken in Nederland is De Efteling. Menig volwassenen is hier in de kinderjaren ook al eens geweest, maar in de loop der jaren is het park enorm uitgebreid. Het begon allemaal in 1952 met het sprookjesbos. Langzaam zijn er vele attracties bijgekomen. Pardoes is het gezicht van De Efteling en wandelt regelmatig over het park voor de jongste gasten. Wilt u een dagje met volop fantasie en sprookjes beleven? Ga dan naar De Efteling!

Het Nationaal Park De Biesbosch heeft sinds 1994 de status van nationaal park gekregen. Het park bestaat vooral uit bos en water. Het is een heerlijke plaats om mooie wandelingen te maken en vele vogels en waterdieren te spotten. Ook biedt het park verschillende mogelijkheden om de natuur te ontdekken. U kunt een gids huren of een tochtje per boot over het water maken. Houdt u van natuur en dieren? Kies dan voor een dagje Biesbosch.

Naast leuke en mooie bezienswaardigheden ligt Brabant vol met gezellige steden. Bijvoorbeeld Breda, Bergen op Zoom en ’s-Hertogenbosch hebben een Bourgondische levensstijl en authentieke gebouwen. Wanneer u door de centrums van deze steden wandelt gaat u weer helemaal terug in de tijd. Prachtige historische binnensteden komen u tegemoet. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een dagje shoppen, lekker eten of gezellige terrasjes.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline