Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Brabantse sferen

Wilt u een compleet verzorgde vakantie in een prachtige omgeving vol gezelligheid en historie? Dan bent u in Brabant aan het juiste adres. De provincie staat bekend om Bourgondisch leven. Hierbij spelen de Brabantse koffietafel met een Bossche bol en worstenbroodje een rol.

Brabant zit tevens vol met cultuur. De meeste grote steden beschikken over theaters, poppodia en musea. In Eindhoven worden zelfs concerten met grote artiesten aangeboden. Bekende theaters en musea zijn het Chasse Theater in Breda, Natuurmuseum Brabant in Tilburg en De Effenaar in Eindhoven.

Het grootste deel van Brabant is vlak en bestaat uit dekzand. In het noorden vinden we rivierkleigebieden en een aantal restanten van Hollandveen. Er zijn enkele stuifzand- en heidegebieden bewaard gebleven zoals het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Zeker een bezoekje waard. Verder zijn er boswachterijen in Noord-Brabant.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline