Vakantiepark In Brabant

Bourgondisch Brabant, deze woorden komen gelijk naar boven wanneer je aan Brabant denkt. Een provincie met typische bezienswaardigheden, prachtige steden en de lekkerste streekgerechten. Brabant staat voor samen zijn, gezelligheid en genieten, onder het genot van een hapje en drankje.

Kampeerboerderij Land van Kleef

Wij zijn het gehele jaar door geopend voor o.a. scholen, verenigingen en sportclubs en zijn volledig ingericht op grote groepen.

Op ons sportveld, in onze speeltuin en in ons ruime privébos kunt u samen met uw groep vele leuke uren beleven. Ook het speelbos, met haar vele speeltoestellen, leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld survival activiteiten. Onze groepsaccommodatie grenst direct aan de Loonse en Drunense Duinen. Dus of u nu met 80, 100, 120, 140 of 150 personen op kamp wilt, bij Kampeerboerderij Land van Kleef zult u zich zeker geen moment vervelen.

Neem gerust een kijkje op onze site, en laat u verrassen!

www.landvankleef.nl

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-brabant

Op mijn webblog vakantiepark-in-brabant staat leuke informatie over een vakantie in Brabant. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Brabant.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline